top of page

Recensies van klanten van Schoonheidssalon Parlour:

 

 

Suzanne legt duidelijk uit wat ze doet en met welk doel ze dat doet. Ze heeft een professionele houding en een mooie, rustige uitstraling in de salon. Echt even een ontspannen moment voor jezelf!

-Suzanne- Juni 2024

 

Suzanne is erg betrokken! Je wordt meteen warm verwelkomt en er wordt gekeken naar datgene dat jouw huid nodig heeft. Suzanne legt uit wat ze doet en past haar kwaliteiten toe, ze buigt mee en zorgt goed voor mij. Al met al een fijne praktijk en waardevol persoon om langs te mogen komen!

-Jara- Juni 2024

 

Suus, altijd een geweldig ontspanningsfeestje bij jou! Met je vakkennis en fijne persoonlijkheid kom ik heel graag bij je.

-Nanneke- Juni 2024

 

Altijd weer een bijzondere ervaring! Suzanne is deskundig, professioneel en super vriendelijk en zij geeft altijd zeer goede adviezen. Mijn huid is ongelofelijk verbeterd!

-Carin- Juni 2024

 

Vandaag weer heerlijk bij Suzanne in de stoel gelegen. Mijn huid is sinds ik bij haar kom enorm verbeterd. Heel blij mee, en buiten dat is het gewoon altijd super fijn en relaxed!

-Dewi- Mei 2024

 

Kan me altijd weer verheugen op een bezoekje aan jou. Voel me volledig op mijn gemak, je bent een topper!

-Karin- Mei 2024

Altijd een fijne ervaring bij Parlour. Fijne ontvangst en goede adviezen.

-Marleen- Mei 2024

 

Een hele ontspannen ervaring. Terwijl er op een professionele manier aandacht aan mijn huid wordt besteed. Een perfecte combinatie.

-Phillis- Mei 204

 

 

Deskundig, rust uitstralend maar ook een gezellig verwenmoment.

-Martine- Mei 2024

 

Suzanne is heel goed in wat ze doet en ook nog eens een heel fijn persoon. Ze werkt met super producten die ik thuis ook gebruik en ze geeft altijd een eerlijk en goed advies. IK kom er al jaren met veel plezier en naar tevredenheid.

-Astrid- April 2024

 

Altijd top!

-Kim- April 2024

 

Het vertrouwen, je vakkennis, je goede uitleg, de fijne producten, mijn ontspan-moment en goede resultaten zorgen ervoor dat ik graag terug kom.

-Lydia- April 2024

 

Ik ben zeer tevreden over mijn behandelingen.

-Diny- April 2024

 

Bij Suzanne is het heerlijk om in haar stoel te liggen, ontspannend en relaxt. Ze behandeld mijn gezicht heel kundig, ik merk altijd meteen verschil als ik de salon uit ga.

-Sabine- Maart 2024

 

Ik vond het heel fijn,helemaal ontspannen en fijne informatie over de producten. Mijn huid voelde daarna heel fijn aan! De massage was heerlijk en Suzanne was erg vriendelijk en gezellig in de omgang. Ook fijn om daarna nog informatie te krijgen over het gebruik van de producten.

-Audrey- Maart 2024

 

Heerlijke behandeling en goed advies. Suzanne is altijd vriendelijk en heeft veel kennis. Het is heel relaxt in haar stoel.

-Leslie- Oktober 2023

 

Een behandeling bij Suzanne is een waardevol cadeautje aan jezelf. Ik ga inmiddels al ruim 3 jaar naar Suzanne voor verschillende behandelingen waaronder microneedling. Ik ben super blij met de resultaten, keer op keer. Suzanne heeft heel veel kennis en kunde in huis. Een praatje is altijd gezellig,maar soms doezel ik door de behandeling lekker weg.

-Mieke- Augustus 2023

De combinatie van deskundigheid, afgestemde producten en heerlijke massage zorgen voor een heerlijke oppepper, zowel voor de huid als de mens.

-Linda- Juli 2023

Suzanne is een echte professional. Ze heeft enorm veel kennis en werkt zorgvuldig. Voor mij niemand anders meer.

-Linda- Juni 2023

Supergoed advies en een superfijne behandeling. Echt verbetering van mijn huid te zien!

Dankjewel!

-Sanne- Juni 2023

Suzanne is heel erg aardig en professioneel. Ze legt uit welke producten ze gebruikt en waarvoor ze dienen. Haar salon ziet er tiptop uit. Het is elke keer weer fijn om bij haar in de stoel te liggen. 

-Betty- Juni 2023

Erg fijn, Suzanne werkt met hart en ziel!

-Sylvia- Mei 2023

Suzanne is super kundig, ze werkt met hele fijne producten,heeft heel veel passie voor haar vak en veel kennis die ze op heldere en fijne wijze op je overbrengt. Daarnaast is Suzanne ook nog een fijn mens om bij in de stoel te liggen.

-Lisa- Mei 2023

Vandaag nog van een behandeling mogen genieten. Je zet je altijd voor de volle 100% in. Topper!

-Loes- Mei 2023

Heerlijke behandeling gehad! Mijn huid straalt en voelt heerlijk glad aan,daarnaast ook heerlijk ontspannen. Echt een aanrader! Bedankt Suzanne, tot snel.

-Lise- Mei 2023

Heerlijk ontspannen. Mijn huid is weer helemaal opgepept.

-Esther- Mei 2023

Suus, je vakkennis en je vriendelijkheid kan ik zo van genieten! Heerlijk om bij jou in de stoel te liggen.

-Nanneke- Mei 2023

Heerlijk ontspannen en kundig behandeld. Goede adviezen, juiste zorg.

-Gerdy- Mei 2023

Fijne behandeling,aansluitend op je wensen.

-Martine- April 2023

Suzanne is een vriendelijke dame met veel kennis en bij de behandeling legt ze alles duidelijk uit waarvoor en wat ze voor producten gebruikt. Het was een heerlijke en ontspannen behandeling. Top!

-Ans- April 2023

Ik ben enorm tevreden. Suzanne is erg vriendelijk en duidelijke uitleg over je behandeling wat fijn is. Ze werkt erg nauwkeurig. 

-Judith- April 2023

De behandelingen bij Suzanne zijn altijd super. Ik kom er al meer dan 10 jaar, en heb het vanaf het begin al geweldig gevonden. Ze weet wat mijn huid nodig heeft en geeft altijd goed advies. Parlour is een aanbeveling.

-Anne Marie- April 2023

In korte tijd een geweldig resultaat met mijn huid! Ik wist niet dat ik er zo goed uit kon zien,dankzij Suzanne: Bijzonder vriendelijk en zeer deskundig!!

-Carin- April 2023

Ik kijk er altijd weer naar uit! Heerlijk ontspannen en weer naar huis met een stralende huid. Suzanne is altijd even vriendelijk en zeer kundig!

-Dewi- April 2023

Suzanne is geinteresseerd, betrokken en professioneel! Heel erg vriendelijk altijd en fijn om naar toe te gaan.

-Hanneke- Maart 2023

Suzanne geeft je een eerlijk advies over je huid en in de stoel droom ik altijd zachtjes weg zo lekker is het, genieten!

-Sabine- Maart 2023

Mijn zoon heeft voor zijn acne een goede behandeling gehad. Suzanne is erg kundig.

-Anouk- Oktober 2022

Ik kom zo relaxed uit de stoel na de fijne behandeling bij Parlour. En Suzanne heeft zo veel kennis over de huid. Echt een professional!

-Maike- Oktober 2022

Altijd geweldig. Suzanne weet waar ze mee bezig is. Heerlijke behandelingen in een ontspannen sfeer. Goede begeleiding bij eventuele huidproblemen. Een aanrader dus.

-Leslie- September 2022

Fijne ontspannen behandeling, mijn huid zag er erg mooi uit daarna. Fijne benadering en goede adviezen.

-Marielle- Juni 2022

Zeer vriendelijk, goed advies en een hele fijne behandeling.

-Yvonne- Juni 2022

Ik heb de behandeling als heel prettig ervaren. Suzanne neemt de tijd voor je, denkt mee, legt fijn uit wat ze doet en beantwoordt vragen. Dit alles in een ontspannen sfeer.

-Elle- Mei 2022

Heerlijke behandeling gehad met fijn advieswaar ik mee vooruit kan. Mijn huid is weer in balans en straalt weer.

-Ilse- Mei 2022

Suzanne is professioneel en heel goed in haar vak. Mijn huid ziet er sinds ik hier kom weer stralend en gezond uit. Altijd een fijn moment van ontspanning.

-Puck- April 2022

Ik ben heel tevreden over mijn behandelingen. Suzanne is ook altijd even vriendelijk. Ik zou haar aanbevelen naar anderen.

-Joke- Maart 2022

Sinds een jaar of 11 breng ik met regelmaat een bezoek aan Suzanne en nog steeds is het een genot om van haar een behandeling te krijgen. Het is fijn dat zij telkens uitlegt welke producten ze gebruikt en wat dat voor de huid doet. Ze weet waarover ze het heeft. Omdat Suzanne zorgt dat zij op de hoogte blijft van nieuwe producten kan ze mij blijven adviseren. Het fijne na een behandeling is dat mijn niet alleen heerlijk en ontspannen aanvoelt, maar ik dat zelf ook ben! Ik kijk altijd uit naar de volgende afspraak.

-Gerdy- Maart 2022

Ik heb alle vetrouwen in Suzanne. Suzanne is vriendelijk,deskundig, behulpzaam en heel attent. Ik voel me prettig bij haar en in zeer goede handen.

-Stephanie- Maart 2022

Suzanne is een echte professional met een grote passie voor haar vak. Ze gebruikt fantastische producten  ( Cosmedix ) die ook echt werken. Ze is vriendelijk en spontaan en legt altijd duidelijk uit wat ze gaat doen en welke producten ze gebruikt. Ze is echt een topper.

-Betty- Maart 2022

Het is altijd weer genieten bij Suzanne. Ze heeft veel kennis en weet precies wat je nodig hebt. Met de juiste behandelingen en advies is mijn huid zoveel mooier geworden. Buiten dat ze goed in haar vak is, is Suzanne gastvrij,attent en betrokken.

-Esther- Februari 2022

Je voelt je hier gelijk welkom zodra je de salon binnenkomt. Alles is gericht op de klant. Er word geluisterd, ze denkt met je mee,en past zich aan aan jouw wensen. Mijn verwachtingen heeft ze waargemaakt en ik kan niet wachten op mijn volgende afspraak!

-Anke- Januari 2022

Suzanne laat zien dat ze passie heeft voor haar vak. Dit blijkt niet alleen uit haar professionaliteit, maar ook haar uitstraling. Suzanne is hartelijk en enthousiast en dat maakt dat je je meteen thuis voelt. Naast dat het voor mij een echt ontspan moment is denkt Suzanne ook mee naar wat het meest passend is bij mijn huid. Ze kijkt daarbij verder dan de huid zelf en brengt alle mogelijke factoren in kaart die een negatieve invloed kunnen hebben op de huid. Dit doet ze bij de intake middels een uitgebreide vragenlijst. Daarnaast is ze buiten de behandeltijd altijd bereid om vragen te beantwoorden en mee te denken. Echt top! Dankzij Suzanne heb ik vertrouwen in huidverbetering. Een echte aanrader dus!

-Delphine- December 2021

Super goed, kundig, goed advies en gezellig.

-Mieke- September 2021

Ik kom al erg lang bij Suzanne en ga elke keer heel tevreden de deur uit. Suzanne heeft veel verstand van acne en welke producten passend zijn bij mijn huid. Door Suzanne haar behandelingen en goede tips is mijn huid rustig geworden en blijft hij rustig! Zeker een aanrader dus.

-Alissa- September 2021

Ik kom al vanaf het begin af aan bij Suzanne voor een behandeling en altijd tot volle tevredenheid. Suzanne staat altijd voor je klaar , ook buiten openingstijden om voor het ophalen van producten of advies. Gewoon een super service dus, ik ben een zeer tevreden klant. 

- Wende- Augustus 2021

Suzanne is een professional op haar vakgebied. De behandelingen zijn ontspannen en fijn. Ze heeft ook tijd voor een gezellig praatje. Ook na de behandeling staat Suzanne klaar met advies en begeleid me bij mijn huidverzorging. Echt een aanrader.

-Peggy- Juli 2021

Suzanne geeft je een warm welkom zodra je haar salon binnenstapt. Ze heeft passie voor haar vak en is nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen. Ze volgt steeds cursussen en opleidingen om klanten nog beter te voorzien van een stralende huid. Voor huidverbetering ben je hier aan het juiste adres. Je wordt volledig in de watten gelegd. 

-Anne- Juni 2021 

8.PNG
bottom of page