top of page

Recensies

Recensies van klanten die Schoonheidssalon Parlour hebben bezocht:

 

Suzanne is kundig en professioneel in haar vak. Mijn huid is zoveel mooier geworden door haar behandelingen en de geadviseerde producten van Cosmedix. Tevens is ze een zeer betrokken persoon.

-Marianne- Maart 2023

Suzanne is geinteresseerd, betrokken en professioneel! Heel erg vriendelijk altijd.

Fijn om naar toe te gaan.

-Hanneke- Maart 2023

Suzanne geeft je een eerlijk advies over je huid en in de stoel droom ik altijd zachtjes weg.

Zo heerlijk is het,genieten!

-Sabine- Maart 2023

Suzanne is al vele jaren naar volle tevredenheid mijn schoonheidsspecialiste. Mooi om te zien hoe ze zich altijd blijft ontwikkelen. Mijn huid en ik zijn blij met haar.

-Marieke- Januari 2023

 

 

Wat ben ik weer heerlijk in de watten gelegd, uitgerust en ontspannen. Mijn huid is weer helemaal gehydrateerd en stralend. Ook weer nieuwe producten zodat ik de winter weer door kan. Dankjewel voor je goede adviezen.

-Sabine- November 2022

 

 

Mijn zoon heeft voor zijn acne een goede behandeling gehad. Suzanne is erg kundig.

-Anouk- November 2022

 

 

Ik kom zo relaxed uit de stoel na de fijne behandeling bij Parlour. En Suzanne heeft zo veel kennis over de huid. Echt een professional!

-Maike- Oktober 2022

 

 

Altijd geweldig. Suzanne weet waar ze mee bezig is. Heerlijke behandelingen in een ontspannen sfeer. Goede begeleiding bij eventuele huidproblemen. Een aanrader dus.

-Leslie- September 2022

 

 

Fijne behandeling, goed advies en voelde me echt zen toen ik naar huis ging.

-Anke- Juni 2022

 

 

Fijne en ontspannen behandeling, mijn huid zag er mooi uit daarna. Fijne benadering en goede adviezen.

- Marielle- Juni 2022

 

 

Ik heb de behandeling als heel prettig ervaren. Suzanne neemt de tijd voor je,denkt mee, legt fijn uit wat ze doet en beantwoordt vragen. Dit alles in een ontspannen sfeer.

-Elle- Mei 2022

 

 

Heerlijke behandeling gehad met fijn advies waar ik mee vooruit kan. Mijn huid is in balans en straalt weer.

-Ilse- Mei 2022

 

 

Suzanne is professioneel en heel goed in haar vak. Mijn huid ziet er sinds ik hier kom weer stralend en gezond uit. Altijd een fijn moment van ontspanning.

-Puck- April 2022

 

 

Ik ben heel tevreden over mijn behandeling, Suzanne is ook altijd even vriendelijk. Ik zou haar aanbevelen naar anderen.

-Joke- Maart 2022

 

 

Sinds een jaar of 11 breng ik met regelmaat een bezoekje aan Suzanne en nog steeds is het een genot om van haar een behandeling te krijgen. Het is fijn dat zij telkens uitlegt welke producten ze gebruikt en wat dat voor de huid doet. Ze weet waarover ze het heeft. Omdat mijn huid- zoals van iedereen- natuurlijk ook verandert, heeft die een andere behandeling nodig. Omdat Suzanne zorgt dat zij op de hoogte blijft van nieuwe producten kan ze mij blijven adviseren. Het fijne na een behandeling is dat mijn huid niet alleen heerlijk ontspannen aanvoelt, maar ik dat zelf ook ben! Ik kijk altijd uit naar de volgende afspraak.

-Gerdy- Maart 2022

 

 

Het is een feestje om bij Parlour in de stoel te zitten, het is een verwennerij. Ik kijk alweer uit naar mijn volgende behandeling.

-Annemarie- Maart 2022

 

 

Ik heb alle vertrouwen in Suzanne. Suzanne is vriendelijk,deskundig,behulpzaam en heel attent. Ik voel me prettig bij haar en in zeer goede handen.

-Stephanie- Maart 2022

 

 

Suzanne is een echte professional met een grote passie voor haar vak. Ze gebruikt fantastische producten (Cosmedix) die ook echt werken. Ze is vriendelijk en spontaan en legt altijd duidelijk uit wat ze gaat doen en welke producten ze gebruikt. Ze is echt een topper.

-Betty- Maart 2022

 

 

Het is altijd weer genieten bij Suzanne. Ze heeft veel kennis en weet precies wat je nodig hebt. Met de juiste behandelingen en advies is mijn huid zoveel mooier geworden. Buiten dat ze goed in haar vak is, is Suzanne gastvrij, attent en betrokken.

-Esther- Februari 2022

 

 

Je voelt je gelijk welkom als je hier de salon binnenkomt. Alles is gericht op de klant. Er word geluisterd,ze denkt met je mee en past zich aan, aan jouw wensen. Mijn verwachtingen heeft ze waargemaakt en ik kan niet wachten op mijn volgende afspraak!

-Anke- Januari 2022

 

 

Suzanne laat zien dat ze passie heeft voor haar vak. Dit blijkt niet alleen uit haar professionaliteit maar ook uit haar uitstraling. Suzanne is hartelijk en enthousiast en dat maakt dat je je meteen thuis voelt. Naast dat het voor mij een echt ontspan moment is, denkt Suzanne ook mee naar wat het meest passend is bij mijn huid. Ze kijkt daarbij verder dan de huid zelf en brengt alle mogelijke factoren in kaart die een negatieve invloed kunnen hebben op de huid. Dit doet ze bij de intake middels een uitgebreide vragenlijst. Daarnaast is ze buiten de behandeltijd ook altijd bereid om vragen te beantwoorden en mee te denken. Echt top! Dankzij Suzanne heb ik vertrouwen in huidverbetering. Een echte aanrader dus!

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde.

-Delphine- December 2021

 

 

 Ik kom sinds enkele maanden bij Suzanne. Vanaf het begin super tevreden. Bij Suzanne ben je direct op je gemak en ze geeft goed advies. Echt een aanrader!

-Karin- Oktober 2021

 

 

 Super kundig, goed advies en gezellig.

-Mieke- September 2021

 

 

Ik kom al erg lang bij Suzanne en ga elke keer weer heel tevreden de deur uit. Suzanne heeft veel verstand van acne en welke producten passend zijn bij mijn huid. Door Suzanne haar behandelingen en goede tips is mijn huid rustig geworden en blijft hij rustig! Zeker een aanrader dus.

-Alissa- September 2021

 

 

Ik kom al vanaf het begin af aan bij Suzanne voor een behandeling en altijd tot volle tevredenheid. Suzanne staat altijd voor je klaar, ook buiten openingstijden voor het ophalen van producten of advies. Gewoon een superservice dus ik ben een zeer tevreden klant.

Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid.

- mevrouw Brands- Augustus 2021

 

 

Suzanne is een professional op haar vakgebied. De behandelingen zijn ontspannend en fijn. Ze heeft ook tijd voor een gezellig praatje. Mijn huid voelt na de behandeling schoon en fris aan. Ook na de behandeling staat Suzanne klaar met advies en begeleid me bij mijn huidverzorging. Echt een aanrader.

Positief: Hygiëne en netheid, kwaliteit, professionaliteit en stiptheid.

-Peggy- Juli 2021

Suzanne geeft je een warm welkom als je haar salon binnenloopt. Ze heeft passie voor haar vak en is nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen. Ze volgt steeds cursussen en opleidingen om klanten nog beter te voorzien van een stralende huid. Voor huidverbetering ben je hier aan het juiste adres. Je wordt volledig in de watten gelegd.

Positief: Hygiëne en netheid, kwaliteit, professionaliteit, stiptheid en waarde.

-Anne- Juni 2021

Suzanne heeft mij de afgelopen tijd super goed geholpen met mijn huidverzorging!

Afgelopen week een super fijne reinigende behandeling gehad, mijn huid voelt echt weer als nieuw.

-Marjolein- Juni 2021

 

 

Suzanne is een erg professionele schoonheidsspecialist en heeft passie voor haar vak. Ze heeft een brede kennis en staat altijd voor haar klanten klaar. De behandelingen hebben een fantastisch resultaat.

Positief: Hygiëne en netheid, kwaliteit, professionaliteit en stipthied.

-Reggie- Mei 2021

 

 

Altijd met een goed gevoel naar huis na een behandeling. Suzanne geeft fijn advies en reageert ook snel op al je vragen, echt een aanrader!

Positief: Hygiëne en netheid, kwaliteit, professionaliteit, stiptheid en waarde.

-Sanne- Mei 2021

Altijd weer een uitje om naar Suzanne te mogen. Niet alleen je huid ziet er veel beter uit, je komt ook zelf helemaal tot rust.

Positief: Hygiëne en netheid, kwaliteit, professionaliteit.

-Karin- Maart 2021

 

 

Super fijne service,altijd zeer tevreden. Warm ontvangst en Suzanne legt je echt in de watten. Met haar kennis en kunde ben je hier aan het juiste adres!

Positief: Hygiëne en netheid, kwaliteit, professionaliteit, stiptheid en waarde.

-Eline- Maart 2021.

 

 

Altijd goed advies en fijne behandelingen bij Suzanne!

Mijn huid ziet er nu veel beter uit en voelt veel fijner.

Positief: Hygiëne en netheid, kwaliteit en professionaliteit.

-Karin- Januari 2021

 

 

Suzanne zorgt altijd voor een super fijn selfcare moment!

Tijdens de behandelingen kom ik altijd heerlijk tot rust en mijn huid krijgt een enorme boost. Een zeer professionele salon met heerlijke producten.

Suzanne heeft veel kennis en weet precies wat mijn huid nodig heeft. Daarnaast een grote aanrader voor het in vorm brengen en verven van je wenkbrauwen.

Suzanne is super.

-Valerie- December 2020

 

 

Altijd goed advies en fijne behandelingen. 

Suzanne is professioneel en hartelijk. Ik had altijd een onrustige huid,

maar dankzij haar behandelingen en de juiste producten is deze nu rustiger dan ooit.

Ze was ook mijn visagist voor mijn bruiloft, en ik was zeer tevreden met het resultaat!

Kortom, Schoonheidssalon Parlour is een aanrader!

-Michelle- November 2020

 

 

Afgelopen woensdag erg fijn en professioneel geholpen.

Advies op maat,zonder mij het gevoel te geven dat ik het al jaren 'fout' deed.

Keurig en kundig advies dus! Om daarna tijd over te hebben voor een gezellige babbel,ook heel belangrijk. Mijn huid voelde zacht aan en een paar dagen later voel ik het resultaat nog steeds.

Ja,erg blij!

-Suzanne- Oktober 2020

 

 

Altijd super goed en professioneel geholpen bij Schoonheidssalon Parlour! Je ziet echt dat Suzanne een passie heeft voor haar vak. Suzanne,super bedankt voor je goede hulp!

-Maartje- Juni 2020

Erg professioneel.

Suzanne heeft heel veel verstand van heel veel verschillende huidaandoeningen.

Ze heeft mij tot nu toe al super geholpen. Zeker een aanrader.

-Kim- Maart 2020

Echt een moment voor jezelf!

Suzanne is heel vriendelijk en professioneel. De sfeer in de salon is heel rustgevend.

Een hele fijne behandeling gehad.

Top voor elkaar!

-Eefke- Februari 2020

Paar dagen terug weer bij Suzanne geweest voor een complete gezichtsbehandeling.Iedere keer weer prettig om daar heen te gaan.Ze heeft een hoge betrokkenheid bij mij als klant.Ze is spontaan en geeft bruikbare adviezen.Ik krijg opties voor stoelverwarming en een dekentje over mijn voeten. Ik geniet iedere keer weer.

-Thera- Januari 2020

Een salon om heerlijk relaxt alle behandelingen te ondergaan.Suzanne doet een huidanalyse om vervolgens de juiste behandeling toe te passen.Want ieder huidtype is anders. Zeer professioneel en mooie producten om thuis ook aan huidverbetering te doen. Ook voor de finishing touch is er prachtige make-up.

-Leslie- Februari 2020

Deze week weer heerlijk genoten in de nieuwe salon van Parlour. In deskundige handen van Suzanne weer helemaal klaar voor het nieuwe jaar.Natuurlijk ook weer de mooie producten gekocht om thuis mijn huid te verwennen. Ik verheug me alweer op de volgende afspraak!

-Lydia- December 2019

Vanmorgen een gezichtsbehandeling gehad. 

Het was heerlijk. Goede uitleg wat ze tijdens de behandeling doet en goed advies gehad.

Een echte aanrader.

Ik heb ervan genoten. Mijn volgende afspraak staat alweer, een heerlijk verwen moment voor mezelf.

Bedankt Suzanne!

-Rianne- December 2019

Ik kom al jaren bij Parlour en ik ben super tevreden. 

Er wordt met je meegedacht, ze heeft verstand van zaken en je kunt bijna altijd terecht om je creme aan te vullen ook als ze niet open is, en daarbij is Suzanne ook nog eens hartstikke aardig. Kortom een aanrader.

-Wanda- November 2019

Weer een heel fijne en uitgebreide behandeling gehad bij Suzanne. Het is zo relaxt met een heerlijk ontspannen massage.Absoluut een aanrader.

-Karin- November 2019

Een topadviseuse en schoonheidsspecialist tot in de puntjes!

-Karen- 2017

 

Vanmorgen een heerlijk professionele gezichtsbehandeling gehad bij deze schoonheidssalon. Parlour is een echte aanrader.

-Kelly- 2017

Het was vandaag weer een verwendag bij Suzanne,een heerlijk uitgebreide behandeling.Heerlijk genoten en verwend.Boek bij Suzanne van Parlour en geniet.

-Anne Marie- 2017

Een aanrader voor iedereen!Een heerlijk moment voor jezelf.Bij Suzanne ben je op de juiste plek!Een schoonheidsspecialiste met heel veel kennis ,passie en liefde voor het vak,Geweldig!!

-Sanne- 2017

Heerlijke gezichtbehandeling gehad met een goed make-up advies.Genoten!

-Linda- 2016

8.PNG
bottom of page